Referat fra skolebestyrelsesmøde, 21. januar 2021

Referat fra skolebestyrelsesmøde 2021/01/21

Lej et skab til næste skoleår!

Kære elever og forældre.

I samarbejde med MYLOCKER tilbyder vi, at du kan få et personligt skab. Skabet er et sikkert og nemt sted at lægge iPad, bøger, taske med træningstøj og meget andet.

Juli og august måned er gratis og det nemmeste er at booke skabet allerede nu – så er det klar til det nye skoleår.

Få mere information og lej et skab på www.mylocker.dk/foraeldreinformation

Skolen og MYLOCKER

Det er en stor hjælp for både nye og gamle årgange med denne reminder. Husk endelig altid at henvise elever/forældre til at kontakte os med spørgsmål.

Nye klasseplaceringer for det kommende skoleår?

Får I nye klasseplaceringer for kommende skoleår, så skriv dem til os på info@mylocker.dk, så vi kan rette dem på vores hjemmeside. Oplys dette års klasseplacering og det kommende skoleårs klasseplacering udfor. F.eks. der hvor 6.kl. er i 19/20 bliver til 9.kl. i 20/21.

Tusind tak for jeres hjælp og rigtig god dag.

MYLOCKER

info@mylocker.dk

Skoleboden: Ændret system for betaling

Kontantløse skoler i Aalborg bruger CPOS, til at håndtere betalinger fra elever og personale.

Cpos er i løbet af påsken blevet opgraderet, og selvom systemet meget ligner det I kendte fra før, er der ting, der skal gøres anderledes.

Fremover skal forældre indbetale via en ny hjemmeside!

• Linket er her: http://9000.cpos.dk
  • Gem gerne et bogmærke til siden så i kan huske hvor den er :)